page_banner

produkt

2021 G80 M3 G82 M4 MP štýl uhlíkových vlákien predný nárazník nasávanie vzduchu lopatka pre BMW G8X M3 M4 Drop shipping Továrenská OEM vlastná


Detail produktu

Štítky produktu

2021 G80 M3 G82 M4 MP Style Carbon Fiber Air Inlet Air Inlet Scoop je na mieru navrhnutý diel do auta vyrobený z uhlíkových vlákien, ktorý sa hodí pre modely BMW G8X M3 a M4.Je navrhnutý tak, aby zlepšil aerodynamiku vozidla a zvýšil prúdenie vzduchu do motora.

Medzi výhody modelu 2021 G80 M3 G82 M4 MP štýl karbónového predného nárazníka nasávacieho ventilačného otvoru pre BMW G8X M3 M4 patria:

1. Vylepšená aerodynamika: Konštrukcia karbónovej lopatky nasávania vzduchu pomáha znižovať odpor vzduchu, čo môže zlepšiť celkový výkon a ovládateľnosť vozidla.

2. Zvýšený prietok vzduchu: Odvzdušňovacia lopatka prívodu vzduchu je navrhnutá tak, aby zvýšila prúdenie vzduchu do motora, čo môže viesť k zlepšeniu výkonu a krútiaceho momentu.

3. Ľahký a odolný: Uhlíkové vlákno je známe pre svoje ľahké a odolné vlastnosti, vďaka čomu je lopatka prívodu vzduchu dostatočne pevná, aby odolala nárazom a zároveň udržala nízku hmotnosť vozidla.

 




 


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju